jueves, 13 de agosto de 2009

PROGRAMA OFICIAL AGOST 2009

(Debe ser el definitivo, porque si no ya no hará falta)

DIMECRES 12
21.00 Obertura de la caserna de la filà i tercer sopar de colla a càrrec de membres de la filà.
DIJOUS 13 (*)
14.30 Dinar al restaurant Isla Tortuga en la Marina de Dénia.
20.00 (*) Concentració de tots els festers del ban cristià en la plaça del Consell. A continuació cercavila cap al lloc de desembarcament. Els festers del ban moro acudiran a la zona del desembarcament directament.
21.00 (*) Desembarcament moro en el port i a continuació cercavila cap a la plaça del Consell on es realitzarà la firma de la treva.
22.30 (*) Sopar d’acampada de festers en el carrer de la via.
DIVENDRES 14 (*)
12.00 (*) Visita de cortesía a les Capitanies Mora i Cristiana.
14.30 Dinar al restaurant Hotel Les Rotes
19.30 (*) Desfilada de Gala Infantil. Berenar pels xiquets. A continuació entrada de bandes pel carrer Marqués de Campos en direcció a la plaça del Consell, on s’interpretaran conjuntament peces de música festera. (Una vegada finalitzada la desfilada infantil, tots els estandards esperaran en la Creu Roja per a acompanyar a les bandes cap a la plaça del Consell).
22.00 Sopar a la caserna de la filà a càrrec de la prestigiosa empresa de catering i restauració Canela.
24.00 (*) Entraeta festera amb les bandes de música respectives.
DISSAPTE 15 (*)
14.30 Dinar al restaurant Drassanes.
19.00 Gran desfilada de Gala dels bans Cristià i Moro. Al finalitzar la desfilada se servirà un cóctel a les autoritats, convidats, capitans, banderers i primers trons en l’hotel Costa Blanca.
22.00 Sopar al restaurant Rokelin, acompanyats de dones, xiquets i col•laboradors, no hi han convidats per raons d’aforo. Al finalitzar el sopar arriba el moment mes esperat de tot l’any; l’elecció de la nova madrina, que a continuació i després de’unes breus, però emocionades paraules, obrirà el ball amb el virtuós dansarí Coco; acompanyats per la xaranga.
DIUMENGE 16 (*)
11.30 (*) Solemne missa en la parròquia de Ntra Sra. De l’Asunción, en honor al nostre patrò i a continuació repartiment de pans beneïts (missa cantada pel cor Sant Bonaventura de Pedreguer i patrocinat per les Obres Socials de la CAM). Cal esperar i arreplegar els pans beneïts, no vos escapeu.
12.00 (*) Cercavila amb la xaranga pels diferents exposicions i sales de cultura.
14.30 (*) Dinar al restaurant Peix i Brases. Durant la sobretaula es fara oficial el nom del Primer Tro de l’any que ve. Després de La Capitania.
17.45 (*) Desembarcament Cristià. Tir de carcasses a l’arribada del Capità Cristià, banderera i guerrers i inici de la batalla.
18.30 (*) Batalla d’arcabusseria pel carrer Pont, la Mar i Fora Mur. A continuació, en la plaça del Consell, Parlament, Rendició i Miracle de la boira.
20.30 (*) Processó en honor al nostre patró Sant Roc. Es prega no llançar monedes ni cap tipus d’objecte.
21.30 (*) Retreta final des de la plaça del Consell a la plaça del Convent, tir final i despedida. Interpretació de l’himne de Dénia.
22.00 Sopar a la caserna de la filà a càrrec de la prestigiosa empresa de catering i restauració Canela.
00.00 Gran castell de focs artificials acompanyats per la xaranga.
DILLUNS 17
12.00 Onzena regata templaria, al pantalà n.8 del Reial Club Nàutic de Dénia. Es prega puntualitat.


Dénia Agost 2009 Francisco Javier Monserrat i Salort. Primer Tró Filà Templaris.

No hay comentarios: